PMC Moleneind
PMC Moleneind
Moleneindstraat 3
5262 EL Vught
Tel: 073 656 11 33
PMC Uilenburg
PMC Uilenburg
Molenstraat 17-19
5211 DR Den Bosch
Tel: 073 656 11 33
PMC Uilenburg
PMC Rijen
Pius X straat 7
5121 EP Rijen
Tel: 073 656 11 33

Wat is onze werkwijze?

Heeft u klachten? Neem dan gerust contact met ons op. Na een eerste intakegesprek zullen we samen met u kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Heeft u geen lichamelijke klachten maar wilt u graag onder begeleiding op een gezonde en verantwoorde manier bewegen? Ook dan bent u bij ons van harte welkom!

Onze centra staan voor kwalitatief hoge paramedische behandelingen. Of het nu gaat om fysiotherapie, Cesar oefentherapie, podotherapie, ergotherapie of diëtetiek, u kunt bij ons altijd rekenen op de beste behandeling volgens de laatste ontwikkelingen.

Om de behandelkwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij beroepsverenigingen, zoals het KNGF, het NVMT  of de NVP. Al onze therapeuten zijn BIG geregistreerd en zij volgen regelmatig opleidingen en bijscholingscursussen om te voldoen aan het kwaliteitsregister fysiotherapie. Daarnaast hebben wij in 2013 het HKZ certificaat behaald. Dit certificaat garandeert de interne kwaliteit van de praktijk.

Hoe kunt u contact opnemen

Mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunnen bij ons terecht met een medische indicatie maar ook voor gewoon gezond bewegen.

Wij begrijpen dat u graag snel geholpen wilt worden als u klachten heeft. Binnen de fysiotherapie tak streven wij er naar iedereen binnen 48 uur na aanmelding te behandelen. Bij de andere disciplines kan dit langer zijn.

Mocht er sprake zijn van acute rugklachten, zoals “door de rug gaan”, dan is ons advies om een paar dagen rust te houden, afgewisseld met bewegen, vnl. wandelen, om daarna een behandeling te ondergaan.

U kunt bij ons o.a. terecht voor: fysiotherapie, manuele therapie, cesartherapie, podotherapie, (top)sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, ergotherapie, behandeling bij hoofdpijn en migraine, dry needling, medical taping, andullatietherapie, bekkenpijntherapie bij zwangeren en fysiofitness.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op in Vught (tel: 073 - 656 11 33) of 's-Hertogenbosch (tel: 073 - 613 91 13) of via email.