PMC Moleneind
PMC Moleneind
Moleneindstraat 3
5262 EL Vught
Tel: 073 656 11 33
PMC Uilenburg
PMC Uilenburg
Molenstraat 17-19
5211 DR Den Bosch
Tel: 073 613 91 13
Afspraak
Maak direct
een afspraak

Leefstijlcoaching

In september 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met LESS: LIVE EAT SPORT SMILE. LESS staat voor laagdrempelige coaching. Stap voor stap naar een gezondere leefstijl met als kernwaarden: BEWUSTZIJN, inzicht krijgen door REFLECTIE, voor jezelf KIEZEN, VERANTWOORDELIJKHEID nemen, EMPATHIE, BETROUWBAARHEID en HUMOR!

Joanneke van Capelle (leefstijlcoach) en Sanne Spits (kinder-leefstijlcoach) zullen vanuit LESS het leefstijlprogramma CooL gaan starten.

Wat is Cool?

CooL: Coaching op leefstijl is een programma waarbij je in 6 maanden 4 individuele-en 8 groepsbijeenkomsten doorloopt. De groepsbijeenkomsten vinden 1x in de twee weken op een doordeweekse avond plaats op deze locatie, zeer waarschijnlijk op donderdagavond. Tijdens de groepsbijeenkomsten gaan we niet sporten, we geven informatie, praktische tips, doen laagdrempelige oefeningen samen en wisselen ervaringen uit. 

CooL is GRATIS voor CZ verzekerden ( incl. OHRA en Delta Lloyd) en heeft geen invloed op je eigen risico. Wanneer je elders verzekerd bent stuur dan even een mailtje naar info@lessforlife.nl

Wanneer kom je in aanmerking voor CooL? 

  • Volwassenen met overgewicht/obesitas en risicofactoren voor diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.
  • Gemotiveerd tot verandering van leefstijl op gebied van bijvoorbeeld beweging, stress, gezonder eetpatroon. 

Wat kun je verwachten bij CooL? 

Tijdens de bijeenkomsten zal het gaan over kleine aanpassingen die een groot effect hebben, over gedragsverandering, over passende kleine acties die tot succes leiden. Ook gaan we bekijken welke beweegmogelijkheden er allemaal zijn voor jou, hoe je structuur kunt geven aan je dag qua voeding, dat het belangrijk is om te plannen, te bespreken welke valkuilen je tegenkomt en hoe je omgaat met etentjes en feestjes. Verder zullen onderwerpen als slapen, ontspannen en zelfvertrouwen worden besproken. Kortom, van een gezond leven een gewoonte maken!!!

Spreekt dit je aan?

LESS: Live Eat Sport Smile
Wil jij meer weten over CooL?
Ga naar www.lessforlife.nl/cool.php

Terug naar het overzicht Wat doen wij? of direct een afspraak maken.